Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Kesämatka Savonlinnan Oopperajuhlille

Kesämatka Savonlinnan Oopperajuhlille

Lähtöpäivät:

Pe 23.7.2021

Matkan kesto:

3 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 689€

Savonlinnan Oopperajuhlat

alk. 689 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Gaalakonsertti Savonlinnassa, kesäteatteria Lappeenrannassa ja kaupunkikierros Savonlinnassa

Lähde kolmipäiväiselle kesäretkellemme Itä-Suomeen pe 23.7.2021. Ohjelmassa Karita Mattilan Gaalakonsertti Savonlinnan oopperajuhlilla, Lappeenrannan kesäteatterissa Krokotiilirock -musiikkikomedia, opastettu kierros Savonlinnassa, tutustuminen Johanna Oraksen ateljeehen ja käynti historiallisessa Kerimäen kirkossa. Kotimatkalla ehdimme tutustua vielä Mikkelin Kenkäveroon.

Krokotiilirock -musiikkikomedia Lappeenrannan kesäteatterissa

Lappeenrannan kesäteatterissa nähdään kesän 2021 musiikkikomedia Krokotiilirock.

Vauhdikkaaksi kuvailtu Krokotiilirock on tarina rohkeudesta, siitä miten ihminen saa voimansa takaisin ja muuttuu oman elämänsä sankariksi. Tunnelmaa siivittää nostalginen rock-musiikki livebändin säestämänä. Päätähtenä on luonnollisesti Virve Rosti, ja muissa rooleissa nähdään muun muassa Tommi Soidinmäki, Ushma Karnani, Panu Vauhkonen, Kirsti Valve ja Lasse Karkjärvi


Savonlinnan oopperajuhlat ja La Karita juhlakonsertti

Ei koskaan välinpitämätöntä, ei mitäänsanomatonta, aina sähköistä. La Karita viettää 60-vuotisjuhlaansa suuressa juhlakonsertissa, rinnallaan Oopperajuhlaorkesteri ja kapellimestari Hannu Lintu. Odotettavissa on kesän tapaus. Gaalakonsertin ohjelmassa on aarioita Karita Mattilan viime vuosien menestysrooleista, kuten Ariadne, Sieglinde ja Jenůfa. Pian 40 vuotta sitten voitetuista Lappeenrannan ja Cardiffin laulukilpailuista käynnistyi ikoninen ura, joka yhä jatkuu vahvana. Häikäisevyydessään tähti etsii vertaistaan – mutta Karita onkin ainoa laatuaan.


Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!
Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • Väliajan kahvit Lappeenrannassa
  • Illalliset hotellissa
  • Lounaat meno -ja paluupäivinä
  • Kesäteatteri -ja konserttiliput

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu:

Klo 05.45 Sastamala, Linja-autoasema

Klo 06.00 TSOP/Karkun konttori

Klo 06.40 TSOP/Ylöjärven konttori     

Klo 07.00 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

Klo 07.15 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 07.45 Tampere/Vanha Kirkko


Matkaamme aamusta kohti itää ja Lappeenrantaa.  Syömme lounaan Lappeenrannassa. Ruoan jälkeen siirtyminen Lappeenrannan Linnoituksen Kesäteatteriin jossa alkaa klo 14.00 romanttinen musiikkikomedia Krokotiilirock. Vauhdikkaaksi kuvailtu Krokotiilirock on tarina rohkeudesta, siitä miten ihminen saa voimansa takaisin ja muuttuu oman elämänsä sankariksi. Tunnelmaa siivittää nostalginen rock-musiikki livebändin säestämänä. Päätähtenä on luonnollisesti Virve Rosti, ja muissa rooleissa nähdään muun muassa Tommi Soidinmäki, Ushma Karnani, Panu Vauhkonen, Kirsti Valve ja Lasse Karkjärvi.  Väliajan kahvit. Saavumme illansuussa hotelli Kruunupuistoon (Vaahersalontie 44, 58450 Punkaharju. Puh. 020-7639130). ja majoitumme huoneisiin. Illallinen hotellissa. Mahdollisuus pulahtaa hotellin kylpyläosaston altaisiin.

2. matkapäivä

Nautimme aamiaisen ja aloitamme päivän ohjelman. Lähdemme tutustumaan Kerimäen kirkkoon, jossa kirkon opas Matti Lähesmaa kertoo historiasta ja nykypäivästä. Kirkko on ristikunnan suurin puukirkko, jossa on istumapaikkoja yli 3000 hengelle. Seisomapaikkoineen kirkkoon mahtuu yhteensä n. 5000henkeä.  Ajelemme Savonlinnaan kaunista Punkaharjun harjutietä, joka on ”kappale kauneinta kansallismaisemaamme” kuten Z. Topelius Maamme kirjassaan ylistää. Käymme Savonlinnassa torilla, jossa voi hörpätä vaikkapa lörtsykahvit. Teemme 1,5h opastetun kierroksen Savonlinnaan. Kuulemme tarkemmin mm. Savonlinnan Oopperajuhlien historiasta sekä kylpyläelämästä Kasinon saarilla tsaarin ajalla 1900-luvun alussa. Savonlinnasta ajelemme takaisin Punkaharjulle. Saavuttuamme perille, tutustumme Johanna Oraksen ateljeehen. Tutustumisen jälkeen hotelli Kruununpuistossa meitä odottaa päivällinen. Päivällisen jälkeen kohotamme yhteiset maljat illallemme ja lähdemme Savonlinnan oopperajuhlille, jossa alkaa Karita Mattilan gaalakonsertti klo 19.00. Ei koskaan välinpitämätöntä, ei mitäänsanomatonta, aina sähköistä. La Karita viettää 60-vuotisjuhlaansa suuressa juhlakonsertissa, rinnallaan Oopperajuhlaorkesteri ja kapellimestari Hannu Lintu. Odotettavissa on kesän tapaus. Gaalakonsertin ohjelmassa on aarioita Karita Mattilan viime vuosien menestysrooleista, kuten Ariadne, Sieglinde ja Jenůfa. Pian 40 vuotta sitten voitetuista Lappeenrannan ja Cardiffin laulukilpailuista käynnistyi ikoninen ura, joka yhä jatkuu vahvana. Häikäisevyydessään tähti etsii vertaistaan – mutta Karita onkin ainoa laatuaan. Syömme hotellissa yöpalan palattuamme oopperasta.

3. matkapäivä

Aamiaisen jälkeen lähdemme kotimatkalle. Syömme lounaan ja meillä on hieman ostosaikaa Mikkelin Kenkäverossa. Kenkävero toimi pappilana vuoteen 1969 ja upeissa saleissa vietettiin pidot jos toisetkin. Aikoinaan Kenkäverossa viihtyi vieraita Mannerheimista maamme eturivin kirjailijoihin. Yhä edelleen Kenkävero sykkii kulttuuria, seurustelua ja hyvää ruokaa. Pappilaravintolassa voi aistia historian siipien havinaa maukkaasta ruuasta nauttien ja kaunista järvimaisemaa ja puutarhaa ihaillen, auringon tulviessa suurista ikkunoista kristallikruunujen koristamiin huoneisiin. Mikkelistä ajamme kotiin Lahden kautta.


Paluu Vanhalle kirkolle noin klo 19.00.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)


Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.