Matkalle mukaan

Jokaisella matkustajalla, myös lapsilla, tulee olla matkalla mukana voimassaoleva passi tai virallinen ...
Lue lisää

Jokaisella matkustajalla, myös lapsilla, tulee olla matkalla mukana voimassaoleva passi tai virallinen EU-henkilökortti. Suosittelemme matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista.
Sulje

Tallinnan kaupunkilomat

Matkapoikien mukana koet parhaat palat Tallinnasta. Kaikkiin Tallinnan hotellimatkoihimme sisältyy laivamatkat, sekä hotellimajoitus aamiaisin. Lähes kaikkiin matkoihin on tarjolla edulliset liityntäkuljetukset kotimaassa.

TALLINNAN KAUPUNKILOMAT

Hotellimatka Tallinnassa keskellä kiireisintä arkea on kuin raikas merituulahdus kasvoillasi.  Me olemme hoitaneet kaiken valmiiksi puolestasi, päätä sinä milloin haluat heittäytyä tuulen vietäväksi.

Heittäydy vapaalle jo loman suunnitteluvaiheessa. Me tarjoamme valmiin hotellilomapaketin risteilyineen, joten päätettäväksesi jää ainoastaan, milloin on sinulle sopivin ajankohta viettää yhden, kahden tai kolmen päivän miniloma Tallinnassa.

Kokosimme myös vinkit kolmelle erilaiselle matkaajalle yhden, kahden ja kolmen päivän pituisille Tallinnan kaupunkilomille sekä Tallinnan matkalle koko perheen voimin lähteville yhdessä muutaman lapsiystävällisen hotellisuosituksen kanssa.

 

Kaupunkiloma Tallinnaan risteillen

Tallinnan kaupunkiloman suunnittelu ei voisi olla helpompaa! Matkapojat tarjoaa sinulle erilaisia hotellimatkapaketteja kaupunkilomaan, joista voit valita juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Matkapoikien “Hotellipaketit Tallinnaan” sisältää kaiken, mitä onnistuneeseen matkaan tarvitset. Kaikkiin hotellipaketteihin kuuluvat laivamatkat sekä hotellimajoitus aamiaisineen. Matkan kestoksi voit valita yhden yön, kaksi yötä tai kolme yötä. Matkalle voit lähteä suoraan satamasta ja maihinnousukortit laivaan saat helposti ilman jonotusta Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä. Mikäli tulet kauempaa, voit liittää pakettiin sopivan kuljetuksen omalta paikkakunnaltasi.

Näin valitset itsellesi sopivimman Hotellipaketin Tallinnaan:

1.     Lähtöpäivä ja lähtöpaikka     

         - lähtöjä löytyy joka päivälle     
         - voit valita lähdön suoraan satamasta tai bussilla omalta paikkakunnaltasi

2.     Matkan kesto ja laivakuljetus     

         - valitse sopivin kesto 1 yö, 2 yötä tai 3 yötä     
         - laivakuljetus Viking Line tai Tallink Silja

3.     Hotelli

         - yli 20 hyvää hotellivaihtoehtoa      
         - valitse sinulle sopivin hotellisijainti: Vanhastakaupungista meiltä löytyy 11 hotellia, muualta keskustasta 10 hotellia ja läheltä satamaa 6 hotellia

 

1, 2 tai 3 päivää – kolme erilaista kaupunkilomaa Tallinnassa

Kaikkien meidän hotellimatkat ja kaupunkilomat ovat yksilöllisiä. Siksi Matkapojat kokosi vinkit kolmelle erilaiselle matkaajalle enintään kolmen päivän Tallinnan kaupunkilomalle. Tutustu eri tyyppisille reissaajille räätälöityihin hotellipaketteihin ja valitse niistä omasi!

Itsenäinen matkaaja
Hotellipaketti: 1 yö Tallinn Sea Port -hotellissa

Jos sinulla on vain yksi päivä aikaa nauttia Tallinnasta ja olet matkalla yksin, suosittelemme tutustumaan satamasta vain kävelymatkan päässä sijaitsevaan Kalamajan alueeseen. Siellä mennyt maailma kohtaa tämän päivän boheemin Tallinnan kanssa. Voit kävellä läpi kauniiden vanhojen puutalokortteleiden aina Telliskivi-keskukseen saakka, josta löydät boheemit baarit, ravintolat ja ostosmahdollisuudet. Paluumatkalla satamaan voit tehdä kierroksen Tallinnan keskustan ja Vanhankaupungin kautta, ja piipahtaa pikaisesti kahvilassa tai ostoksilla Viru-keskuksessa tai Rotermannin korttelissa.

Pariskunnat
Hotelli: 2 yötä Viimsi Spa -hotellissa

Jos teillä on kaksi päivää aikaa nauttia Tallinnasta ja olette matkalla kahdestaan, suosittelemme keskittymään hemmotteluun ja herkutteluun. Valikoimastamme löytyy upeita kylpylälomia, joihin kannattaa tutustua tarkemmin. Suunnaksi kannattaa ottaa esimerkiksi Viimsi Spa, joka sijaitsee luonnonkauniilla alueella Pirita-joen ympäristössä. Aamuisin voitte juoda aamukahvin omalla parvekkeella merelle tähyillen, päivisin nauttia kylpylän palveluista ja samalla toistenne seurasta ja käydä romanttisella iltakävelyllä alueen valaistuilla poluilla. Vain aikuisille tarkoitettu Spa 18+ -kylpyläpaketti tarjoaa lisäksi erityisen hiljaisuuden ja rauhan pariskuntamatkaajille.

Kaverukset
Hotelli: 3 yötä Three Crowns Residents -hotellissa

Jos olette liikkeellä kaveriporukalla ja teillä on kaksi tai kolme päivää aikaa nauttia Tallinnasta, suosittelemme tutustumaan shoppailun ja kulttuurin tutkimisen ohella syvällisemmin myös suosittuun Vanhankaupungin alueeseen. Vanhakaupunki edustaa Tallinnan historiallista puolta, ja sieltä löytyy myös paljon trendikkäitä ja tunnelmallisia kahviloita ja ravintoloita, joissa nauttia esimerkiksi herkullista kasvisruokaa tai viettää hauska ilta tanssien. Kokeilemisen arvoisia paikkoja ovat vaikkapa tunnelmallinen viinikellari Gloria tai Tallinnan tyylikkäin yökerho Vabank. Mielenkiintoisimpia ravintoloita ja klubeja on hyvä lähteä etsimään Vanhankaupungin laitamilta esimerkiksi Tallinnan raatihuoneen ympäristöstä.

 

Tallinnan perhepaketit

Lapsi kokee koko perheen yhteisillä lomilla kenties elämänsä ensimmäisiä suuria seikkailuja kodin ulkopuolella. Matkapoikien lapsiperheille sopivat kaupunkilomapaketit tarjoavat unohtumattomia kokemuksia, jotka jäävät elämään lapsen mieleen pitkäksi aikaa.

Tallinna on erittäin lapsiystävällinen kaupunki ja sen eri kaupunginosat, kuten historiallinen Vanhakaupunki ja boheemi Kalamaja tarjoavat mahtavat puitteet jännittäviin uusiin kokemuksiin ja elämyksiin. Matkapoikien yhteistyöhotellit myös rakastavat lapsia, ja suurin osa tarjoaakin ilmaiset yöpymiset alle 12-vuotiaille matkaajille. Tällaisia hotelleja ovat muun muassa Tallink Express, Tallink Spa, Tallink City ja Pirita Spa Hotel.

Alla kaksi vinkkiä lapsiystävällisistä hotelleista Tallinnassa!

Original Sokos Hotel Viru

Sokos Hotel Virussa yöpyessänne olette aivan Tallinnan keskusta-alueen sydämessä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että teidän ei tarvitse lähteä kovinkaan kauas perheen pienimpien kanssa löytääkseenne viihdykettä. Aivan nurkan takaa löytyvät sekä jännittävä Vanhakaupunki historiallisine nähtävyyksineen että Viru-keskuksen shoppailumahdollisuudet ja monipuoliset ravintolat.

Original Sokos Hotel Viru on keskeisen sijaintinsa ja tasokkuutensa ansiosta loistava valinta perheille. Perhehuone majoittaa 3-4 henkeä ja lapsille on kerrossängyn ja pinnasängyn käyttömahdollisuus. Lisämaksusta huoneeseen on mahdollista majoittaa myös 5. ja 6. henkilö. Buffetaamiaiset ja laivamatkat sisältyvät hotellipakettihintoihimme. Perhehuoneen hintaan sisältyvät lisäksi aktiviteettiliput Tallinnan suosituimpiin perhekohteisiin, kuten eläinpuistoon, Kalev Span vesipuistoon, Lentosatamaan, TV-torniin tai KGB-museoon.

 

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display