Tokio, 6pv **UUTUUS**

Japanin pääkaupungissa Tokiossa riittää nähtävää ja koettavaa. Suosituimmat nähtävyydet on kaupungin suuresta koosta huolimatta mahdollista kiertää muutamassa päivässä. Japanilaiseen kulttuuriin kuuluva toisten ihmisten huomioonottaminen yhdistettynä turvallisuuteen ja silmiinpistävään siisteyteen tekevät Tokiosta miellyttävän matkakohteen.

Tokio

Tokio on siisti ja turvallinen matkailukohde, jossa turistin tarvitsemat palvelut toimivat erinomaisesti ja englannin kielellä tulee yleisesti hyvin toimeen. Liikkuminen Tokiossa tapahtuu kätevästi kattavan juna- ja metroverkoston avulla. Matkailijan kannattaa kuitenkin huomioida japanilaisten tapa kommunikoida: eitä ei sanota suoraan ja hymy voi tarkoittaa käytännössä mitä vain.

Vieraile esim. Tokion keisarillisen palatsin puutarhassa. Laaja puistomainen alue on osa suurempaa palatsialuetta, joka toimi aikoinaan Japanin keisarin kotina. Alueella on linnan tornien raunioita, vallihautoja, muureja sekä kauniita puutarhoja. Tutustu myös Meiji-temppeliin, joka on keisari Meijille sekä hänen vaimolleen, keisaritar Shokenille, pyhitetty Shintolainen temppeli. Temppeli-alue koostuu yhteensä 700 000 neliömetrin kokoisesta metsästä, joka nykyään toimii tokiolaisille vapaa-ajan ja rentoutumisen keskuksena.Tähän matkaan sisältyy kaupunkikierros englanninkielisen paikallisoppaan johdolla.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia

Cxense Display